Τα μονόκλινά μας είναι ξεχωριστά γιατί χαρίζουν άνεση και ρομαντισμό στους επισκέπτες του. Υπόσχονται μοναδικές προσωπικές στιγμές και μια ευχάριστη διαμονή προσφέροντας την καλύτερη φιλοξενία! Η εκλεπτυσμένη και μοντέρνα τους διακόσμηση δημιουργεί ένα μινιμαλιστικό σκηνικό που μαγεύει τους επισκέπτες του. Το φως του ήλιου διαχέεται απλόχερα στο χώρο, δημιουργώντας μία υπέροχη αίσθηση ζωντάνιας και ευεξίας.

Την πιο μαγευτική φιλοξενία υπόσχονται για εσάς τα δωμάτιά μας. Το ειδυλλιακό τοπίο του Τροκαντερού όχι μόνο υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης μα - ιδιαίτερα την ώρα του ηλιοβασιλέματος-, στιγμές μοναδικού κάλλους! Όταν ο ουρανός κοσμείται από πανέμορφους χρωματισμούς, που αντανακλώνται στη θάλασσα, τα δωμάτιά μας φωτίζονται με πανέμορφες αντανακλάσεις από τον ουρανό και την θάλασσα.

Όποια ηλικία και να έχουν οι επισκέπτες μας, σίγουρα έχουν πάντα κάτι να θυμούνται από την φιλοξενία μας που είναι και το μότο μας! Τα οικογενειακά μας δωμάτια αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή μιας και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να δημιουργούν την αίσθηση του διαμερίσματος, όπου οι επισκέπτες και ειδικά οι οικογένειες αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Ευρύχωρα και άνετα θα βρίσκεστε στο σπίτι σας χωρίς όμως να είστε εκεί.

×

ΚΡΑΤΗΣΗ